hétfő, május 14, 2007

Hamis a baba?

Tudom, Megasztár, mindenki trendi, mindenki sikeres - mindenki bátor. Oké, rendben. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Karaoke egy vidéki polgárőrnapon; hamarosan kiteszem videóverzióban is - addig tessék, produkció!

Én szóltam.

http://www.matramuzeum.hu/media/karaoke2007.mp3

Trianonpótló torrentbajnokság

Figyelem! Idézetek következnek! A szerkesztőség más szerkesztőségek bődületes hülyeségeiért felelősséget nem vállal. De azért melegen ajánlja közröhej tárgyaként. Íme, olvassák el, milyen démoni erőkkel, ukrán Hamupipőkékkel, és andorrai pop-punk-zenekarokkal kellett megküzdenie szegény Rúzsa Magdinkánknak - a legfrissebb sajtótermékek szerint.

..::efzé::..

"Rúzsa Magdi dalát választották a legjobbnak az Eurovíziós Dalfesztiválon a szakemberek. A vajdasági lány nagyon boldog, és a 9. hellyel is elégedett. Minden bizonnyal nem érti, hogy a szakmai díj elnyerése után miért mondja azt a BBC riportere, hogy az Aprócska blues csak egy unalmas koppintás."

"Egy finn háttérmunkás azt mondta nekem, hiába a kedvenc dala az Aprócska blues, Magdi nem nyerhet a nemzete miatt."

"A nem különösebben jó szomszédi kapcsolatokat ápoló Magyarország, a szakmai sikerhez képest lemaradt a nézôi szavazatoknál. Ennek tudatában azonban a Magdi kilencedik helye a versenyben még elôkelôbbnek látszik."

"Rúzsa Magdi jól teljesített az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében, hiszen már egy kiadó is megkörnyékezte. Mint kiderült, a legnépszerûbb internetes videómegosztó oldalon is ugrásszerûen megnôtt Magdi videójának a letöltése."

"Igaz a vajdasági lány pontjaiban mi is megkaptuk a magunk "trianoni-kárpótlását"

"Transzvesztitával kell megmérkőznie Rúzsa Magdinak."

"A fején hatalmas csillaggal, ezüst flitteres ruhában fellépő, magát nemes egyszerűséggel Ukrán Hamupipőkének nevező Verka óriási népszerűségnek örvend Európa keleti felén, így elképzelhető, hogy butus dalaival meghódítja az egész kontinenst, és lekörözi még az igényes blues dallal induló Magdinkat is."

"Aztán elmegyünk egy kivetítő mellett, ahol a sajtókörökben az egyik esélyesnek tartott fehérorosz dal megy.
- Hát igen, ott van pénz arra, hogy megvegyék a reklámidőt. De szerintem nem ezen múlik majd - jegyzi meg."