szombat, június 03, 2006

Tökjó Hotel

<[HUN]wany> szereted a th-t?
<[HUN]DrBSA> th?
<[HUN]wany> tokio hotel
<[HUN]DrBSA> neeeem
<[HUN]wany> :d
<[HUN]DrBSA> mi a jó benne?
<[HUN]wany> egész
<[HUN]wany> mi nem jó bene?
<[HUN]DrBSA> na de mitől olyan különleges?
<[HUN]DrBSA> azt se tudom, a srác fiú-e vagy lány
<[HUN]wany> extrémek
<[HUN]wany> FIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚú
<[HUN]DrBSA> extrémek? az mondjuk a Marilyn Manson,,,
<[HUN]wany> jaja
<[HUN]wany> azt is szeretem
<[HUN]wany> most pont olyan fölsőbe vagyok:P
<[HUN]wany> kössz a számot

Befolyással való üzérkedés

Itt pedig a két patak összefolyása, a még 2005-ben megsérült gátkövekkel.

Az ár ára

Ezek a tavalyi homokzsákok. Idén. Az idei áradásban.

Az árvízi adós

Ez a gát-pótlék védi 2006 júniusában azt a Mátrakeresztest, amelyet egy éve sodort el a víz. 14 hónap kevés volt a gátjavításra. Ma reggel öt centin és pár száz homokzsákon múlott, hogy nem lett nagyobb baj.

Popzenei panoptikum

Ha ez itt a vég, hát az nagyon derék. A magyar sztárvilág eme kézzel válogatott gyöngyszemei kapcsán nem tehettem mást, mint billentyűt ragadtam, dühből, erőből, indulatból.
Ha ebből nem derül ki, hogy a honi pop-, és médiasztárszakma nemcsak bennfentes, de egyszerűen nem is a nézőnek/hallgatónak készül, hanem saját magának, akkor küldjenek el lazacot sózni az Északi-tengerre. Éljenek a pénz mindenható pápái, az olajszőkítésből és pénzbehajtásból fogant új magyar idolok.
Éljen a Megasztár, a maradék piacot tönkrevágó évi 36, egy nap alatt felénekelt lemezével, éljenek a négy-öt éves késéssel nyugati mintát majmoló segédcsapatok. Éljenek a hatfelé szólókarrierbe bomló háromfős fiú-és lánybandák, a lánybandáknak ráadásul dupla esélyük van, hiszen ők még a szintén balkáni igényességű magyar Playboyba is bejuthatnak két gerontofil boszorka közé. Hajrá hallgathatatlan, nem a vásárlónak, hanem a rádiónak írt egyendalok, ( ha van haver a cégnél, akkor tán le is játsszák két Shakira között). Stranddalok, karácsonyi dalok, bordalok, romalagzi-dalok, rajzfilmdalok, és mulatós gagyirap. Hajrá tehetséges magyar dídzsék, hajrá spigiboyok-és girlök, náksik, és brunnerek. Készüljön még legalább évi 30 klipje a vivatévé munkatársainak, szerkesztőinek, illetve ki ne feledjem a szerkesztők exnőit is. Azoknak inkább műsort adjatok, ne klipet. Ha már klip: van valaki, akinek még nem rendezett klipet az Indián?
Hívják továbbra is a színpadi fellépések nagy elosztóközpontjait Dáridónak, illetve Fásy-mulatónak. Énekeljenek a postások, a bokszolók, a harmonikások. Álljon össze minden, csak a 30 évvel ezelőtti hangján énekelni tudó Táncdalfesztivál-huszár, hiszen mindig megmutatják, milyen fiatalosak a playback-hakniban. Aki nem tud így sem érvényesülni, az meg sírja tele a Story-magazint, a Találkozásokat, nyisson éttermet, nyaraljon Phuketben, mutogassa szendes szűzként a lányát, avagy legyen épp a produkció lényege: az 56 éves anya, és 18 éves lánya. Kapjon mindenki díjat, aki megvásárolja magának. Küldjünk ki nemzetközi fesztiválokra ismeretlen előadókat, ide meg csak rég lefutott, hátfájós nímandokat híjjunk. Rendezzünk fesztivált, ahol nem a fellépők névsora, vagy a hangosítás -azaz a zene élvezhetősége - a fontos, hanem megmondják nekünk, hogy ez jó, ez trendi, ez menő, ez milyen cool. Legyen mindenki jó produkció, mert megírta a WAN2. Ki ne hagyjam a Freee-t, amiben egyébként is két oldal jut a lemezkritikáknak, de ez mellékszál. Aki meg nem áll be a sorba, annak ne is adjunk sajtóteret, fellépési lehetőséget, a lemezt meg véssék ki maguknak otthon, acetátra, hogy gyorsan elkopjon. Menjen külföldre, tátogjon autószalon-megnyitón, bohóckodjon a helyi kocsmában a haveroknak ingyen sörért.

Madame Tussaud, zárj be, miután ezt a képtárat megnézted. Ennyi feltörekvő rossz buzit egy rakáson...na jó, a "feltörekvő" kifejezés kicsit erős volt, elismerem.

-efzé-

kapcsolódó anyag:

http://index.hu/gal/?dir=0606/velvet/viva/

péntek, június 02, 2006

Ősök tere

A hősök komorak, mert jönnek a reformok.

Betetűzés

Földalatti mozgalom

Budapest Ándögránd

csütörtök, június 01, 2006

Hajrá!

Szia! Kata vagyok!:)...Kólám nincs, de itt egy jó link, próbáld ki! [ http://www.callme.nm.ru/ ]
Kipróbáltam, beírtam a nevem, kövessétek példámat feleim, véreim!

szerda, május 31, 2006

Vigyázz, ha ledől a bálvány...

"...Ó a széttört testeket ne is érintsd meg,
Porrá lesz úgyis a márvány,
Ó hadd maradjanak érinthetetlenek..."

Kinek a keresztje?

Oltári jó poén

...gondolhatta e sorok írója, miközben felrótta sorait az oltár maradványaira. Lehet-e ezt neki felróni egy ennyire sorsára hagyott kegyhelynél?

Igazi kálvária

Azért nem kell mindennek bedőlni. Mindenki értse, ahogy érteni akarja.

vasárnap, május 28, 2006

Huszárvágás

Szolgálati közlemény: semmi bajom a huszárokkal.

Van valakinél Saridon?

Már csak percek vannak hátra a díszsortűzig. Most nem engedhetem meg magamnak a fejfájást!

A sólyom maradjon a kaptafánál?

Sólyom László munkát keres, ha esetleg szorítana a cipő. Nagy különbség nem lesz, a Merci így is jár. Csak a cégtáblán. (ui. 1.:kép:Borbándi Erik) (ui. 2. Tisztelt NBH! Az ui. 1.-nek megfelelően kérem rögzíteni a tényeket blogom elmarasztalása esetén.) Higyjék el nekem, a poén még nem gúny. Orwell is megírta.