szombat, június 10, 2006

Oszlopos tag

Arkangyal felszálló ágban

Hass, tánc!

A jelszó: Sikidim!

Mellékúton

Színes kockák

Más tolla no.3

Megkezdődött a francia kormány honlapjáról elérhető Költségvess okosan! internetes játék Franciaországban, illetve a világ bármely tájáról belekapcsolódhat bárki.

A játék elindíttatója maga a francia költségvetési miniszter, Jean-Francois Cope, aki megelégelte a rengeteg bírálatot a lakosságtól, ezért játékra buzdítja őket. Tegnaptól már bárki Cope bőrébe bújhat, és próbálkozhat az államháztartás-vezetéssel, bár nem korlátlanul, csupán egyetlen órán át, és "költségvethet" úgy, hogy adót csökkent, ám hiánynövelés nélkül.

"A játékban minden francia megtudhatja, mennyibe kerül egy-egy minisztérium, mennyi megy el az oktatási rendszerre, a honvédelemre, miként szerveződik az egész" - mondta a miniszter, akinek egyik legfőbb feladata, hogy a francia költségvetési deficitet a hazai össztermék 3 százalékán belül tartsa. Ez tavaly sikerült először.

MTI


___

Kommentáljam? Lehet, hogy nem kéne...

Más tolla no. 2.

Bálint Antónia és Hajdú Péter újra egy párt alkot. A két televíziós Marjai Judit csütörtöki fotókiállítását már kéz a kézben nézte végig, nem törődve a kíváncsi tekintetekkel.
(...)
A párocska közvetlen környezetében arról szóltak a pletykák, hogy Toncsi és Péter a választások előtti napokban már olyan sokat veszekedett, hogy senkit sem ért váratlanul a hír, szakítottak. Másfél hónap különélés után robbant a hír: Toncsi és Péter egy rendezvényre kéz a kézben érkezett, és cseppet sem titkolták érzelmeiket.


- Tényleg igaz a hír, együtt vagyunk - mondta Bálint Antónia álmos hangon. A párocskát ugyanis telefonunk ébresztette - Meg se kérdezzétek, itt ébredezik mellettem Péter, ami nagyon boldoggá tesz - mesélte az egykori szépségkirálynő.

___

Súlyos tények ezek; Péter robban az ágyban, Antóniát az, hogy televíziósnak nevezik, nagyon boldoggá teszi. Meg se kérdezem, hogy összekevertem-e valamit. Sok boldogságot az álompárocskának!

Más tolla no.1.

Erős Antónia autót szinkronizált

június 10. szombat 11:51
[Index]
Először szinkronizált Erős Antónia. Az RTL Klub Híradójának műsorvezetőnője a Verdák című animációs filmben egy riporterautónak kölcsönözte a hangját, írja a Blikk.

"Ez egy humoros, elsősorban gyerekeknek szóló történetet, ezért is vállaltam el. Be kell vallanom, minden tiszteletem a színészeké, akik egy pillanat alatt képesek átlényegülni bármivé. Én órákig szenvedtem, és még mindig nem éreztem úgy, hogy jó, ahogyan csináltam" - mondta a híradós, aki összesen hat mondatot mond egy közvetítőautó képe mögé bújva a csütörtöktől látható Verdákban.

_____

Az autónak biztos több agya van, egy egészséges, rendes riporterautó nem nyilatkozna ekkora sületlenséget. Bár lehet, hogy a magyar színészet valóban az autó-szinkronizálásnál kezdődik...



Képtelen megoldás

OK, OK! Biztos visszajött haknizni a VW-szalon (nem VV-ház) megnyitója után a Merlini...

Képtelen történet

Gyöngyös, Puky Árpád utca, péntek délelőtt. A járdán három mobil vécé, szigorúan befelé fordított ajtókkal, nekitámasztva a Polgármesteri Hivatal zordon falainak. Igazi képrejtvény, dünnyögtem oda a kolleginának, s már soroltam magamban a tudatos, öntudatos és tudattalan társításokat is, de nem volt nálam fotómasina. Lerajzolhatnám, de higgye el mindenki, hogy így volt. Úttörő becsszóra. Tanúm van rá, Bástya elvtárs.
De vajon mit jelent e baljós jelenés?

Légy Erős!

...:::efzé:::...antifocista üzenete:
a nap fontos információja!:
...:::efzé:::...antifocista üzenete:
felkészültél?
Szabi üzenete:
aha
...:::efzé:::...antifocista üzenete:
Életében először szinkronizált Erős Antónia (35). Az RTL Klub Híradójának csinos műsorvezetőnője a Verdák című animációs filmben egy riporterautónak kölcsönözte a hangját.
Szabi üzenete:
atyavilag
Szabi üzenete:
vegul is nem sokban kulonbozik az eddigi munkajatol...

hétfő, június 05, 2006

Hot dog

Just another manic Monday

Cseppet se szeretem az országos esőt.

Néz, mint borjú ki a Mercedes-ablakon...á, ez marhaság.




Mondja, marha, miért oly bús?

Mert nem férek be a Mercibe rendesen! (Kiss Balázs képei valahol Jászberény környékéről)

vasárnap, június 04, 2006

Somewhere over the rainbow

warez! üzenete:
jajjdeeennek puncstortaaat$
warez! üzenete:
imadom$
warez! üzenete:
telleg
warez!üzenete:
JOOO VASTAG bevonattal
...:::efzé:::... üzenete:
jól vagy?;)
warez! üzenete:
>D
warez! üzenete:
ja
...:::efzé:::... üzenete:
megcsináltad after effectssel?:P
warez! üzenete:
csak dolgozom mint allat
warez! üzenete:
kurva szivarvany
warez! üzenete:
azt keene animalnom..