szombat, június 10, 2006

Más tolla no. 2.

Bálint Antónia és Hajdú Péter újra egy párt alkot. A két televíziós Marjai Judit csütörtöki fotókiállítását már kéz a kézben nézte végig, nem törődve a kíváncsi tekintetekkel.
(...)
A párocska közvetlen környezetében arról szóltak a pletykák, hogy Toncsi és Péter a választások előtti napokban már olyan sokat veszekedett, hogy senkit sem ért váratlanul a hír, szakítottak. Másfél hónap különélés után robbant a hír: Toncsi és Péter egy rendezvényre kéz a kézben érkezett, és cseppet sem titkolták érzelmeiket.


- Tényleg igaz a hír, együtt vagyunk - mondta Bálint Antónia álmos hangon. A párocskát ugyanis telefonunk ébresztette - Meg se kérdezzétek, itt ébredezik mellettem Péter, ami nagyon boldoggá tesz - mesélte az egykori szépségkirálynő.

___

Súlyos tények ezek; Péter robban az ágyban, Antóniát az, hogy televíziósnak nevezik, nagyon boldoggá teszi. Meg se kérdezem, hogy összekevertem-e valamit. Sok boldogságot az álompárocskának!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Képzeljünk el egy egyelő szárú háromszöget. Három csúcsa 3 betű: A(kommunikátor), B(befogadó), és x(a harmadik változó, akivel mindaketten kapcsolatban állnak). A cél az egyensúly elérése, ezért is hívják kommunikációs modellünket demokrácia-modellnek (ugyebár ott a társadalmi konszenzus elérése és megtartása a cél.)
"A" orientációja "B"-re és "x"-re kölcsönösen függ egymástól. Tehát ha A és B barátok (hmm, szerelmesek), és A kedveli x-et, B viszont nem, addig kell kommunikálniuk, amíg konszenzusra nem jutnak x ügyében.

A kérdés ezúttal nem a kapitány életkora, hanem, hogy akkor ki engedett? Antónia lett MSZP-s, vagy Péter Fideszes? Esetleg kiegyeztek a Centrum Pártban......?

[publicpeaker] írta...

Az igazi kérdés az, hogy akkor melyik párt szerelmes a kapitány deltájába?