szombat, július 29, 2006

Achtung! Bimbam!

Már jó előre látható a beharangozó arról, mi várható Jászapáti temlomtornyában. A középkorban nem szóltak, berakták a klienst a harangba (például aki Sátánt dicsőítő graffitit karcol a templom falára) , aztán a harang mindörökre elütötte a megbüntetett lélek idejét.

Űrturisták

Jászfényszaru nemcsak az Unióból, hanem a Tejútrendszer távolabbi szegleteiből is várja a hátizsákos turistákat. Éppen ezért már a falu határában ufóul köszöntik a szaturnuszi látogatókat. Hiszen látogatóbarátok.

Anyagcsere

Távozz tőlünk...

A jászapáti templom falán egy igen liberális graffiti gyengíti a klerikális marketinget.

Körmenet-rend

Hit Space

Stones Of Faith And Devotion.

péntek, július 28, 2006

Erotikus, meztelen szex!

http://www.szinesbulvarlap.hu/index.php?page=14497

VV Ágica erotikus filmben masszírozza a melleit - fotókkal

Ágicáról erotikus DVD készült. A filmben az egykori villalakó félretette gátlásosságát és szexisen fürdik ( szappannal nem lenne jobb? - a szerk. ) egy medencében, sőt még meztelen mellét is erotikusan masszírozza. A szőke műsorvezető ( dupla hátrány - a szerk. ) azonban kijelentette: soha többet nem vállal ilyen jellegű filmezést, hiszen nem az ő világa.

Ágicát a Club54 című magazin merész dologra vette rá. Azt kérték ugyanis a szexi lánytól, hogy a róla készült erotikus fényképsorozat mellett, egy sztríptízt is rögtönözzön,
(azaz, ha már ledobta magáról a rucit, akkor vegye már vissza, és dobja le újra? - a szerk. nem érti) amelyet az újság mellékleteként, DVD formájában árulnak. Az elkészült felvétel kísértetiesen hasonlít egy amatőr házipornóra, ( az olyan rettegős-kardozós, tudják.. - a szerk. ) főleg, hogy a film másik szereplője egy igazi pornósztár, Alexa. Ám Ágica reméli, hogy nem mindenkinek szexfilm jut majd az eszébe, ( hanem Aquinoi Szent Tamás! - a szerk. ) ha meglátja szereplését.

-Magam is nehezen adtam rá a fejem, de talán ennyi még belefér
( ha kicsi a fejed, toldd meg egy lépéssel! - a szerk.)- magyarázkodott pironkodva Ágica, majd gyorsan hozzátette, hogy többet az életben nem vállal ilyen jellegű kisfilmet. - A pucérkodás és magamutogatás egyáltalán nem az én világom, ráadásul rettentően gátlásos vagyok. ( ROTFL! LOL! Muhaha! - az összes szerk., sőt, a korrektor, a lakáj, és a kofák is a halpiacról ) Ebből kifolyólag a forgatás is igen nehezen kezdődött el, sőt közben többször is rámszólt a főszerkesztő, hogy ne vigyorogjak, mint a tejbetök. Rendezői utasításra kellett szép lassan bekenni a lábamat, vagy a zuhanyzás közben a mellem alá nyúlni. Szinte mindent rendezői instrukcióra csináltam. Annyira zavarban voltam, hogy próbáltam minél inkább bohókásra venni a figurát.

Ágica reméli, hogy ezt a felvételt nem sorolják a rajongói a pornófilm kategóriájába, hiszen különösen odafigyelt arra, hogy elkerülje a kétértelmű mozdulatokat, amelyek már elvitték volna a másik irányba ezt az ártalmatlan kisfilmet.


Ábrahám Dolly
...

Éljen, éljen Dolly! Jelöljük a Blog Agysebésze-díjra!

Horror a makói Mukival

Az az érzésem, kissé elsiették ezt a cikket. Szerencsétlen lány ugyanis úgy halt meg, hogy még él.

...

http://www.szinesbulvarlap.hu/index.php?cpage=249

Megdöbbentő információk szivárogtak ki Heni meggyilkolásáról - a makói horror részletei percről percre

Kiszivárogtak az ügyészségi és a rendőrségi jegyzőkönyvek, ezek alapján percről percre rekonstruálni lehet a makói horror pillanatait. A gyanú szerint a 15 éves K. András hajnalban előbb megerőszakolta, majd fához kötözte Pénzes Henriettát. Ezek után órákra magára hagyta a lányt, reggel visszatért, benzinnel locsolta le és felgyújtotta.

A teljes rendőrségi hírzárlat ellenére a megyei napilap, a Délmagyarország belepillanthatott a jegyzőkönyvekbe. A Csongrád Megyei Főügyészség K. András előzetes letartóztatását indítványozó, a Szegedi Városi Bírósághoz írt előterjesztésében ez áll: "A bizonyítékok alapján K. András alaposan gyanúsítható azzal, hogy Makó külterületén megtámadta Pénzes Henrietta 18 éves magyarcsanádi lakost, és vele erőszakkal közösült. Ezt követően a sértettet egy fához kötözte. Ezután Makón lakó ismerőséhez ment, és 7 óra 15 perc és 7 óra 30 perc közötti időpontban annak segédmotor-kerékpárját elkérve a helyszínre visszament. Itt benzinnel a sértettet leöntötte és meggyújtotta. Ezt követően a helyszínről eltávozott".

A Csongrád Megyei Főügyészség titkárságán megerősítették, hogy a fentebb idézett szöveg olvasható az előterjesztésben.

A rendőrségi jegyzőkönyvek még arra is kitérnek, hogy Muki elrabolta Henriettától az ékszereit és a mobiltelefonját is. Toronykői Márta, a megyei főkapitányság sajtóreferense nem kommentálta az információkat.

Juca mama, Muki édesanyja szerint a fia hozzájárult, hogy DNS-mintát vegyenek tőle, és nem zárkózott el a hazugságvizsgálat elől sem.

Közben az idő múlásával egyre javulnak Heni esélyei. A lány a feje búbjától a lábáig bebugyolálva fekszik az intenzív osztályon. Arcát csak fényképekről idézhetik fel a szülei, akik minden percüket gyermekük mellett töltik a Szent István kórházban. Bár szeretnék megérinteni, megsímogatni az életéért küzdő Henikét, nem tehetik. A lány kétnaponta műtéteken esik át, leszedik testéről a megégett bőrt. Lapunk úgy tudja, tegnap előtt este már nem volt lázas.

- Kis drágám, úgy drukkolok neki, most kell igazán erősnek lennie - pityeredett el Heni nagymamája Erzsike néni. - Tegnap az arcát műtötték meg, és napról napra jobban bízhatunk benne, hogy felépül. A szerető szavak amit a fiamék suttognak hozzá megnyugtatják, gyógyítják őt. Igaz egyelőre altatják, de szerencsére a tüdeje nem sérült meg súlyosan, ha felébred talán magától is tud majd lélegezni.
Lapunk úgy tudja, Heni combjából mintát vettek az orvosok, amit laboratóriumba küldtek vizsgálatra. Ha túl lesz a lány az életveszélyen, a saját, ép bőrével kell majd pótolni az égett felületeket.

Cs. R. - M. S., Fotó: Schmidt János

...

Ezúton gratulálunk a Színes Bulvárlap felkészült, kiváló dolgozójának színvonalas munkájáért!

vasárnap, július 23, 2006

Hit-bizomány

Inkább kihagynám az 'utolsó kenet' című poént, így is kapok a fejemre az előzőért.

Senki nem az, akinek elsőre látszik

Ő sem akasztott ember, csak harangozó.