péntek, július 28, 2006

Horror a makói Mukival

Az az érzésem, kissé elsiették ezt a cikket. Szerencsétlen lány ugyanis úgy halt meg, hogy még él.

...

http://www.szinesbulvarlap.hu/index.php?cpage=249

Megdöbbentő információk szivárogtak ki Heni meggyilkolásáról - a makói horror részletei percről percre

Kiszivárogtak az ügyészségi és a rendőrségi jegyzőkönyvek, ezek alapján percről percre rekonstruálni lehet a makói horror pillanatait. A gyanú szerint a 15 éves K. András hajnalban előbb megerőszakolta, majd fához kötözte Pénzes Henriettát. Ezek után órákra magára hagyta a lányt, reggel visszatért, benzinnel locsolta le és felgyújtotta.

A teljes rendőrségi hírzárlat ellenére a megyei napilap, a Délmagyarország belepillanthatott a jegyzőkönyvekbe. A Csongrád Megyei Főügyészség K. András előzetes letartóztatását indítványozó, a Szegedi Városi Bírósághoz írt előterjesztésében ez áll: "A bizonyítékok alapján K. András alaposan gyanúsítható azzal, hogy Makó külterületén megtámadta Pénzes Henrietta 18 éves magyarcsanádi lakost, és vele erőszakkal közösült. Ezt követően a sértettet egy fához kötözte. Ezután Makón lakó ismerőséhez ment, és 7 óra 15 perc és 7 óra 30 perc közötti időpontban annak segédmotor-kerékpárját elkérve a helyszínre visszament. Itt benzinnel a sértettet leöntötte és meggyújtotta. Ezt követően a helyszínről eltávozott".

A Csongrád Megyei Főügyészség titkárságán megerősítették, hogy a fentebb idézett szöveg olvasható az előterjesztésben.

A rendőrségi jegyzőkönyvek még arra is kitérnek, hogy Muki elrabolta Henriettától az ékszereit és a mobiltelefonját is. Toronykői Márta, a megyei főkapitányság sajtóreferense nem kommentálta az információkat.

Juca mama, Muki édesanyja szerint a fia hozzájárult, hogy DNS-mintát vegyenek tőle, és nem zárkózott el a hazugságvizsgálat elől sem.

Közben az idő múlásával egyre javulnak Heni esélyei. A lány a feje búbjától a lábáig bebugyolálva fekszik az intenzív osztályon. Arcát csak fényképekről idézhetik fel a szülei, akik minden percüket gyermekük mellett töltik a Szent István kórházban. Bár szeretnék megérinteni, megsímogatni az életéért küzdő Henikét, nem tehetik. A lány kétnaponta műtéteken esik át, leszedik testéről a megégett bőrt. Lapunk úgy tudja, tegnap előtt este már nem volt lázas.

- Kis drágám, úgy drukkolok neki, most kell igazán erősnek lennie - pityeredett el Heni nagymamája Erzsike néni. - Tegnap az arcát műtötték meg, és napról napra jobban bízhatunk benne, hogy felépül. A szerető szavak amit a fiamék suttognak hozzá megnyugtatják, gyógyítják őt. Igaz egyelőre altatják, de szerencsére a tüdeje nem sérült meg súlyosan, ha felébred talán magától is tud majd lélegezni.
Lapunk úgy tudja, Heni combjából mintát vettek az orvosok, amit laboratóriumba küldtek vizsgálatra. Ha túl lesz a lány az életveszélyen, a saját, ép bőrével kell majd pótolni az égett felületeket.

Cs. R. - M. S., Fotó: Schmidt János

...

Ezúton gratulálunk a Színes Bulvárlap felkészült, kiváló dolgozójának színvonalas munkájáért!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»